Om ossLivet med hästar är en oförglömlig resa, fylld av fantastiska ögonblick och ovärderliga lärdomar. För Linda Gustafsson, grundaren av Freelayer, har denna resa varit en ständig källa till inspiration och insikt. Från unga år som en passionerad tävlingsryttare till senare livsfaser där hon upptäckte hästarnas unika förmåga att berika människors liv, har Linda alltid varit nära dessa fantastiska djur.

Lindas resa tog en ny vändning när hon kombinerade sin passion för sömnad med sin kärlek till hästar, vilket ledde till grundandet av Freelayer. Hon ifrågasatte varför det fanns en brist på innovativt designade och hållbara hästtäcken på marknaden. Denna fråga och brist blev startskottet för Freelayer, ett företag dedikerat till att designa innovativa, hållbara hästtäcken som är utformade utefter hästens behov och bekvämlighet.

Teamet utökades snart med ytterligare en erfaren hästägare, Lisa Malmgren, och tillsammans gör de Freelayer till en innovativ aktör inom hästtäckesbranschen. De har kombinerat sina unika talanger och gemensamma passion för att skapa en verksamhet som står för innovation, hållbarhet och, framför allt, hästens välfärd. 


JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.