Butiken

Vi rivstartar året med lansering och en spännande nyhet!

Förberedelserna inför lanseringen av Freelayer’s nya hästtäcken är i full gång och vi har en fantastiskt rolig nyhet att avslöja!

Vi på Freelayer är i full färd med att sätta de sista detaljerna för vår spännande produktlansering. Det är mycket som ska falla på plats!

Bara att hitta rätt storlek kan vara en utmaning och framförallt då vårt täcke skiljer sig från andra täcken. Därför har vi utarbetat en storleksguide som är lätt att följa. Den finns nu tillgänglig på vår hemsida. Denna guide är utformad för att hjälpa er att välja det täcke som passar er häst bäst och vi kommer utöka denna guide vartefter vi utökar sortimentet med storlekar. Vi har även lagt till en förklarande text då Necklayer fungerar som ett traditionellt halstäcke och är anpassat för de olika storlekarna på Rearlayer. Dessutom är det ytterligare justerbart för att kunna optimeras för varje häst. Om något känns oklart och ni önskar tydligare förklaring så tveka inte att kontakta oss!

Vi har dessutom en spännande nyhet: Vi är nominerade till Spoga Top Innovations 2024!

Det känns helt fantastiskt att få detta erkännande då vi under många år lagt ner hårt arbete och engagemang för innovation, hästvälfärd och hållbarhet. Vi ser fram emot att visa upp våra produkter och dela med oss av vårt tänk på den prestigefyllda Spoga-mässan i Köln. Vi hoppas att ni kommer förbi så vi får träffa er i verkligheten och gärna bolla tankar och idéer! Ni kan se vårt täcke på Boulevard of Innovations mellan 3-5 Februari. Varmt välkomna!

Så missa inte vår kommande lansering och vår närvaro på Spoga-mässan i Köln! Vi lovar att det kommer att vara något speciellt. Håll utkik på vår hemsida och sociala medier för mer information, exklusiva förhandsvisningar, och detaljer om vår närvaro på mässan!

/Freelayer-teamet