Butiken

Våra storlekar

Våra innovativa hästtäcken är på väg! Idag vill vi ge er en inblick i vad som komma skall och hur ni kan välja rätt storlek för era hästar.

Förstå Våra Storlekar: Enkelhet och Anpassningsbarhet

Frontlayer: För att säkerställa en perfekt passform, har vi vår Frontlayer. Denna del mäts från hästens strupe till bakom sadelgjorden. Tack vare kardborreknäppningen vid sidan av halsen, kan du justera täcket att passa perfekt. Har din häst en särskilt kraftig nacke? Oroa dig inte, vi har en modell som passar även dem.

Rearlayer: Vårt mål är att göra processen att välja rätt täcke så enkel som möjligt. Vårt Rearlayer-täcke är därför utformat enligt standardstorlekar som 125 cm, 135 cm, osv., för att göra valet bekant och enkelt. 

Necklayer: För de som söker anpassning kring hästens hals, erbjuder vi vår Necklayer i storlekarna Small, Medium och Large. Medium passar utmärkt till ett 125 cm täcke och Large till ett 135 cm täcke. För de hästar som behöver lite extra utrymme och rörelsefrihet är det bara att välja en storlek större. 

En Viktig Detalj: 

En intressant aspekt som vi har observerat är att många hästar faktiskt gynnas av att gå ner en storlek jämfört med traditionella täcken. Detta beror på vår unika design som tillåter förbättrad rörelsefrihet och en närmare passform. Så när du väljer storlek för ditt Freelayer-täcke, överväg att gå ner en storlek för en mer optimal och bekväm passform för din häst.

Håll Utkik!

Snart kommer mer information att finnas tillgänglig på vår hemsida, inklusive en detaljerad storlekstabell. Så håll ögonen öppna - Freelayers första hästtäcken är på väg!

/Team Freelayer