Butiken

Nya lokaler, nya möjligheter!

Freelayer har flyttat till nya, fina lokaler som markerar början på en spännande resa framåt. Vi är övertygade om att dessa förändringar kommer att hjälpa oss att fortsätta växa, utvecklas och leverera på en hög nivå.

Äntligen delar vi med oss av en spännande nyhet – vårt företag har flyttat till nya, fantastiska lokaler! Den här förflyttningen markerar inte bara en fysisk förändring utan också en symbolisk start på en ny era för vår organisation. Vi får gott om utrymme för sömnad och utprovning samt en fantastisk arbetsmiljö med hästarna inpå knuten. 

Vår beslut att flytta till nya lokaler grundar sig i vårt engagemang för att förbättra och växa. Vi strävar efter att erbjuda de bästa produkterna och tjänsterna till våra kunder, och detta steg är en del av vår strävan att leverera över förväntningarna. De nya lokalerna ger oss inte bara mer utrymme att arbeta med, utan också en möjlighet att skapa en inspirerande och innovativ arbetsmiljö för vårt team.

Har du frågor om vårt nya hem eller vårt företag i allmänhet? Tveka inte att kontakta oss. Vi ser fram emot att höra från dig och dela vår entusiasm för denna nya era med dig.