Butiken

Ny återförsäljare, ny design och TikTok

Vi jobbar vidare på bred front just nu! I detta inlägg delar vi med oss om det som händer just nu hos oss.

För det första har vi tagit steget utanför landsgränsen genom vår återförsäljare Top Racing . Top Racing är en norsk familjeägd webbutik med ett brett sortiment, som sätter kunden i fokus och gör sitt yttersta för att servicen alltid ska vara den bästa. Det är precis så vi på Freelayer tänker och därför är detta en återförsäljare vi verkligen värnar om. 

Det vi gör just nu i vår produktutveckling är att se på nya täckestyper som insektstäcken samt vintertäcken inför nästa säsong. Det kan kännas lite tidigt men faktum är att det tar väldigt lång tid att utveckla en produkt. Även om vi brukar ta ordentligt höjd på tidsspannet så tar det ändå, märkligt nog, längre tid än vi planerat! Så det som vi designar till just nu är ett högre halstäcke som passar med Freelayers övriga täckesdelar. Både till insektstäcken och utetäcken vill vi ha en högre hals. Det vi känner är viktigt är att det inte blir någon friktion på manen och vi vill också se till att rörligheten blir optimal. Därför har vi en spännande lösning som vi kommer testa! Vi kommer visa mer om den när vi kommer längre fram i processen.

En annan rolig nyhet är att vi kommer alldeles snart göra entré på TikTok. Vi känner att det här kommer bli en jättekul utmaning! I samband med detta kommer vi också komma ut med en engelsk version på hemsidan så våra kunder kan hänga med vad som händer här på bloggen och när vi utökar vårt sortiment!

Vi jobbar vidare här så ni får ha det så gott! Och glöm inte att ha koll på TikTok framöver!

/Freelayer-teamet