Butiken

Lansering i Sverige!

Efter tre års hårt arbete och utveckling av vår design är vi nu redo att introducera våra första täcken i Sverige.

Vi på Freelayer är otroligt glada över att kunna dela dessa spännande nyheter med er! På fredag den 2 februari lanserar vi våra första innovativa hästtäcken i Sverige!

Det här är en stor milstolpe för oss, och vi är så tacksamma för det stöd vi har fått från hjälpsamma hästägare och trogna samarbetspartners. Vårt mål har alltid varit att skapa täcken som tar hänsyn till både hästen och vår miljö. Vårt team har arbetat hårt för att säkerställa att våra produkter är hållbara och att de uppfyller de höga kraven på komfort och funktion som våra sportiga hästar förtjänar.

Men vårt arbete slutar inte här. Vi är redan på väg att utöka vårt sortiment med ännu fler innovativa produkter, inklusive liners, halsdelar och täcken med extra funktioner. Vi tror på att ständigt utvecklas och strävar efter att erbjuda de bästa lösningarna.

Vi är också stolta över att ligga i framkant inom hållbarhet. Vi vet att textilproduktion kan ha en negativ påverkan på vår planet, och därför har vi satsat på att minimera vår påverkan genom att minska textilkonsumtionen och användningen av kemikalier i produktionen. Vi hoppas att våra kunder kommer att hjälpa oss att göra en positiv skillnad genom att se till att täckena lever länge.

Så, markera den 2 februari i din kalender och håll utkik efter vår lansering i Sverige. Tack för att ni är en del av Freelayer-familjen, och vi ser fram emot att fortsätta dela denna spännande resa med er!


/Freelayer-teamet