Butiken

Hästsportmässan i Borås

Nu har vi kommit hem från Hästsportmässan i Borås och vi fick otroligt fin respons på Freelayers design. Framförallt företag som arbetar med equiterapi och hästvälfärd, något vi blir väldigt stolta över.

Hästsportmässan i Borås är  en B2B mässa för branschfolk och där det sker möten mellan butiker – återförsäljare – företagare – leverantörer – grossister – generalagenter – distributörer. Syftet med mässan är att få inspiration och skapa relationer. För oss var detta ett perfekt tillfälle att visa upp vår design och ta emot feedback samt skapa bra kontakter för framtiden.

Och vi fick verkligen två fantastiska dagar där vi kunde diskutera idéer, funktioner och det som ligger oss närmast om hjärtat - hästens välfärd! Framförallt lockades företagare inom equiterapi av olika slag och det ser vi som ett ordentligt kvitto på att vi tänker rätt. Vi vill bidra med att våra hästar mår bra, vilken sport man än ägnar sig åt och vilken hästhållning man än tycker fungerar bäst. Vissa hästar behöver täcken och då ska de få täcken som de trivs riktigt bra i.


- Det här är så bra!

-Äntligen händer det något på hästtäckesmarknaden!

-Varför har ingen tänkt på det här förut?

- Snygg design och smarta funktioner!

Dessa kommentarer tar vi med oss i vårt fortsatta arbete med att utveckla hästtäcken för våra hästars allra bästa!


/Freelayer-teamet