Butiken

Freelayer

Välkomna till Freelayer!

Hästar har alltid varit viktiga för människor, från att vara använda som arbetsdjur till att tävla i olika sporter. En viktig del av att ta hand om hästar är att se till att de är bekväma och skyddade från väder och vind, särskilt när de vistas utomhus. Ett viktigt sätt att uppnå detta är genom att använda hästtäcken.

Vi på Freelayer vill att utvecklingen av hästtäcken ska ta stora steg framåt. Tidigare var hästtäcken vanligtvis gjorda av tunga och otympliga material som var svåra att hantera och tog lång tid att torka. Men med tiden har materialteknologin utvecklats och idag finns det en mängd olika material som är både lätta, lätta att hantera och som är utformade för att skydda hästens päls och hud samtidigt som det ger tillräckligt med ventilation.

En annan innovation hos Freelayer är användningen av smarta teknologier i hästtäcken. Vi vill göra det möjligt för ägarna att övervaka hästens hälsa och välbefinnande i realtid.

Freelayers utveckling av innovativa hästtäcken gör det möjligt för hästar att vara mer bekväma och skyddade än någonsin tidigare. Och med fortsatt utveckling av material och teknologier ser vi fram emot att visa våra spännande innovationer på området i framtiden.

Följ vårt arbete framåt! Ni hittar oss på facebook och instagram!


/Freelayer-teamet